Skip navigation

Digitalt Produktkatalog - Søg, Find, Byg

Gå til kontaktinformation

Unik-Funkis A/S firmainformation

Firmaprofil_2008

UnikFunkis Vinduer & Døre A/S er en serviceorienteret virksomhed, der udvikler, producerer og leverer vinduer og døre i træ/alu, mahogni og fyrretræ. Fortrinsvis til det professionelle marked. Alt sammen i høj kvalitet til konkur- rencedygtige priser til såvel det danske marked som til det engelske og irske marked. For at styrke konkurrenceevnen og effektivisere, er produktionen i dag fordelt på fabrikkerne i Viborg og Herning og beskæftiger nu 90 medarbejdere. De to fabrikker har forskellig størrelse, men ellers ligner produktionerne meget hinanden.

Fabrikken i Viborg fremstiller alle træ/alu-produkter, mens alle vinduer og døre i fyrretræ og mahogni fremstilles på fabrikken i Herning. Begge steder på tidssvarende, moderne anlæg. Dette giver mulighed for et skarpere fokus på de enkelte produktgrupper. UnikFunkis går nu fremtiden i møde på et solidt fundament af mange års brancheerfaring og viljen til at ville mere.
UnikFunkis’ produkter kan ses i vores showrooms i henholdsvis Herning og Viborg, samt hos Byggecentrum i Middelfart og Ballerup.