Skip navigation

Digitalt Produktkatalog - Søg, Find, Byg

Gå til kontaktinformation

Plannja AS firmainformation

Beskriv

Om Plannja

Plannja er et af Europas førende varemærker inden for forædlede tyndpladeprodukter til byggebranchen. Fra vores produktionsanlæg i Jämforsen og Landsbro leverer vi produktsystemer og logistikløsninger, som produktsystemer bidrager til enkel og byggeproces samt æstetisk tiltalende byggerier. Plannja er garant for kvalitet og funktionalitet i alle led. Koncernen, som har ca. 400 ansatte og omsætter for ca. 140 milliner EURO, tilhører SSAB-koncernen, en førende producent af svensk kvalitetsstål

Historie

Plannja blev etableret i 1967 som en særskilt division inden for Norrbottens Järnverk i Luleå, der senere blev til SSAB. I 1977 blev selskabet Plannja AB stiftet. De seneste årtier har Plannja opkøbt en række branchevirksomheder i Europa og dermed etableret sig som et af Europas førende varemærker inden for forædlede tyndpladeprodukter til byggebranchen.

Miljø

Plannja gennemfører alle aktiviteter energibesparende og effektivt med optimal anvendelse af råvarer, energi og andre naturlige ressourcer. Siden december 2004 har virksomheden været certificeret efter ISO 14001. Inden for virksomheden foregår en løbende forbedring af produkternes miljøegenskaber ud fra et livscyklusperspektiv. Miljøhåndteringen er bl.a. kendetegnet af teknisk/økonomiske fremstillingsprocesser, målbare miljømål og løbende verifikation, som opfylder de krav og betingelser samfundet stiller. Miljøarbejdet er, i den udstrækning det er muligt, tilpasset internationale aftaler og overordnede principper for branchen.